Nieuws

Meer informatie volgt snel!

De PSI is alweer hard bezig met de voorbereidingen voor de 38e editie van de Proteus-Eretes in ’t Lang en – in ’t Kort! In het weekend van 11 en 12 mei 2019 zal roeiend Nederland wederom naar Delft komen om het wilde Schiewater te trotseren.

Op de zaterdag en zondag zullen ploegen tijdens de PEiL in een achtervolgingsrace laten zien wie het in zich heeft om de snelste tijd neer te zetten over een afstand van 4,5 kilometer. Op zaterdagavond rond een uur of 6 ’s avonds zal er plaats gemaakt worden voor de PEiK waarbij ploegen het laatste toetje van de dag nog kunnen meepakken. De PEiK bestaat uit een 450 meter boord-aan-boord sprint waarbij zowel studenten- als burgerverenigingen sprintend langs het Kruithuis zullen stormen.

Zoals altijd zal er op de zaterdagavond het legendarische PEiL feest zijn, met twee podia en onder andere onze eigen ProtHUISband en nog veel meer artiesten!

Volg ons ondertussen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alles wat komen gaat dit weekend! En houd natuurlijk ook de website in de gaten voor meer updates!

Aftermovie

-

Contact

Proteus-Eretes

Wanneer u contact wilt opnemen met Proteus-Eretes dan kunt u het beste gebruik maken van de volgende gegevens. U komt dan direct in contact met het bestuur.

Adres
D.S.R. Proteus-Eretes
Rotterdamseweg 362A
2628AT Delft
Postadres
Postbus 322
2600 AH Delft
Telefoon
(015) 2623720 (Bestuur)
E-mail

peil@proteus-eretes.nl
wedstrijdleiding.peil@proteus-eretes.nl
ct@proteus-eretes.nl

Rekeninginformatie

IBAN – NL44 RABO 0103 4052 40
BIC – RABONL2U
T.n.v. D.S.R. Proteus-Eretes te Delft
Inzake PEiL

Commissie

Elk jaar wordt het weekend van de PEiK en de PEiL georganiseerd door acht enthousiaste competitieroeiers. Hierin worden zij bijgestaan door een Qualitate Qua, iemand vanuit het bestuur die een oogje in het zeil houdt. Naast vier nieuwe commissieleden, zijn er ook vier mensen die voor het tweede jaar plaatsnemen in de commissie. Dit zorgt ervoor dat er genoeg ervaring in de commissie zit om er ook dit jaar voor te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd wordt.

De commissie wordt bijgestaan door een jury om voor een eerlijk verloop van de wedstrijd te zorgen.

Proteus-Eretes in ’t Lang-commissie
Willemijn Boere Voorzitter
Leenske Jense Penningmeester
Nina van Dulmen Acquisitie
Bram van Diemen Wedstrijdleiding
Hanna Sickler Wedstrijdleiding
Gijs Koning Techniek
Pim Jansen Techniek
Dagmar Schuffelers Public Relations
Ilse van Milaan Qualitate Qua
Jury
Mark Greefhorst Hoofd van de Jury
Pers

Proteus-Eretes in ‘t Lang is een groot roeievenement waar vele studenten uit het hele land op af komen. Gepaard met mooi weer is de hoeveelheid roeiboten op de Delftse Schie een heus spektakel.

Wilt u aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op via peil@proteus-eretes.nl.