4.4°C, 5Bft. Inloggen
Download hier het coachdictaat

 

De competitieroeiers van Proteus-Eretes worden over het algemeen gecoacht door verschillende enthousiaste coaches. Een aantal ploegen hebben een vaste coach of coachkader, maar veel ploegen vragen voor elke training een andere coach.

Coach-van-het-jaar verkiezing
Elk jaar wordt de coach-van-het-jaar verkozen bij de coach-van-het-jaar verkiezing. Leden kunnen coaches nomineren een aantal weken voor de verkiezing en uit deze nominaties wordt een winnaar gekozen. Er wordt onder andere gekeken naar de resultaten van de ploeg en het enthousiasme van de coach.

Ondersteuning coaches
De competitiecoaches zorgen ervoor dat de competitieroeiers van de vereniging hard kunnen meevaren in de competitie bokalen. Om de competitiecoaches hierbij te helpen is er het compo coachdictaat, het naslag werk voor alle competitiecoaches. Tevens worden er elk jaar coachcursussen georganiseerd, waarbij enthousiaste coaches de basis van het coachen kunnen leren.

De Zweth is de commissie die verantwoordelijk is voor deze cursussen en het coach dictaat. Heb je dus een vraag of hulp nodig? Neem contact op met de Zweth via dezweth@gmail.com