Vaarverbod: IJsvorming Inloggen

Berichten

Contactgevens

Als acquisitiecommissie zijn wij ook actief op social media.

+015-2623720 business@proteus-eretes.nl Business Facebook LinkedIN

Agenda

do 1 maart Workshop Insyde Marginal Gains
za 28 april Proteus-Eretes in t Lang
vr 18 mei Bedrijvenborrel
ma 2 juli Summer Internship Insyde
zo 19 augustus OWee

Impressies

Proteus-Eretes organiseert jaarlijks twee van de grootse roeiwedstrijden van Nederland, daarnaast organiseren wij jaarlijks verschillende recruitment evenementen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een samenwerking met Proteus-Eretes is maatwerk, denk bijvoorbeeld aan:

Exposure

Per jaar organiseren wij verschillende nationale roeiwedstrijden en een aantal sociale evenementen. Ideaal om uw bedrijf in beeld te brengen onder sportieve studenten van de TU Delft & onder de nationale roeiwereld.

Roeiclinics & Bedrijfsroeien

Door het jaar heen organiseren wij verschillende roeiclinics als teambuildingsactiviteit voor bedrijven. Daarnaast hebben wij meerdere bedrijfsachten die elke week een baantje roeien.

Recruitment

Proteërs zijn echte teamspelers. Met hun sportieve, ondernemende en sociale eigenschappen in combinatie met hun opleiding aan de TU Delft zijn roeiers gewilde werknemers.

Sponsor voor topsport

Hard roeien staat voorop bij Proteus, echter is topsport een dure aangelegenheid. Sponsoring van onze talenten waarborgt dat zij op het allerhoogste niveau kunnen presteren.

Bedrijfsroeien en Roeiclinics

De liefde voor roeien delen wij graag met u. Dit kan in de vorm van roeiclinics, of structureel in de vorm van bedrijfsroeien.

Roeiclinics

Door het jaar heen verzorgen wij complete roeiclinics voor verschillende bedrijven. Hierbij vragen wij u slechts om uw enthousiasme mee te nemen, dan regelen wij de coach, de boot en de borrel of diner achteraf!

Roeiervaring
Intensiteit
Teamontwikkeling

Bedrijfsroeien

Zoekt u samen met uw medewerkers een sportieve uitlaatklep? In combinatie met de perfecte teambuildingsactiviteit. Dan is bedrijfsroeien wellicht wat voor u, samen met uw collegae traint u elke week en start u samen verschillende regatta's.

Roeiervaring
Intensiteit
Teamontwikkeling

Van Oord is een wereldwijd actieve aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij voelen ons thuis op het water. Teamspirit is een kernwaarde binnen de cultuur van Van Oord. Daarom is er binnen onze organisatie veel aandacht voor samenwerking in teamsport, sportiviteit en gezonde levensstijl. Dat is ook de reden waarom Van Oord ieder jaar met groot enthousiasme de Van Oord Winterwedstrijden bij D.S.R. Proteus-Eretes sponsort. Wil je meer weten over Van Oord of over ons Traineeship? Kijk op www.vanoord.com.

Wim Balvert, Manager bij Van Oord

Meer informatie?

Heeft u vragen? of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak op locatie met u om alles door te bespreken.

Wij zijn te bereiken via +015-2623720 of via business@proteus-eretes.nl.

Partners