14.3°C, 6 Bft.

Webcie Nieuwe functies en kleine verbeteringen

Algemeen - 23 maart 2016 - 15:11 - Door Kevin Land

Het is alweer een ruime maand geleden dat de nieuwe website werd gelanceerd. Na de initiële schok van verandering werd het nieuwe ontwerp gelukkig positief ontvangen. Maar zoals bij elke eerste poging valt er nog een hoop te verbeteren. Een kleine uiteenzetting van de update van vrijdag:

Forum: Je kan nu je berichten bewerken en topics verwijderen, ook is Brad Pitt ingeruild voor een echte profielfoto.. Sorry dames!

Eetlijst: Een hippe vega-checkbox toegevoegd, en de print-view voor de bixy is extra sexy.

Nieuws: De foto's boven een nieuwsbericht worden nu wél geheel weergegeven. Ook is er voor de nieuwsberichtschrijvers sprake van mega-hippe user interaction in de vorm van nudging over de lengte van de leader-tekst (het stukje inleidende tekst)

Agenda: Selecteer nu welke evenementen je wilt zien! Ook de locatie is (eindelijk) zichtbaar. Als het goed is is ook de tijdzone nu goed gefikst, dus kom je niet meer te laat op je afspraak.

Vaarverbod: Op je mobiel ziet het er nu iets anders uit: bij de home, mijnPE en het afschrijfboek staat het vaarverbod bovenaan je scherm. Ook is het nu voor het bestuur mogelijk het vaarverbod hiervandaan te wijzigen.

Login: Bij het inloggen verdwijnt het inlog-menu nu een stukje later.

Afschrijfboek: Bugs opgelost.


De Huisstijl-pagina is nu ook wat vindbaarder in het menu, namelijk direct onder Vereniging. De foto's doen het alleen nog steeds niet..


Naast deze aanpassingen zijn er waarschijnlijk nog veel meer dingen veranderd. Naast de bugs die jullie enthousiast hebben gefeedback't zijn we nog steeds bezig met alweer de eerste grote update van de website, met veel verbeteringen (qua functionaliteit én gebruiksvriendelijkheid) gericht op het groepen-gedeelte van de website.


Blijf vooral de feedback-knop gebruiken, het wordt allemaal gelezen!