14.4°C, 6 Bft.

Nominaties competitiecoaches bekend!

Roeien - 02 juli 2015 - 14:48 - Door Bot

Na dagen van beraad is de berg aan nominaties die is binnengekomen verwerkt. De vakkundige jury heeft zijn overleg gedaan en is tot de volgende nominaties gekomen. Op de Dies (6 juli) zullen de prijzen worden uitgereikt.

Nominaties eerstejaars coach

Dave Dekker (Blauwe Ballen)
Dave was bij elke NOOC-wedstrijd aanwezig om zijn mannen naar de finish te schreeuwen. Bij de Rottebokaal heeft hij een pleuriseind geraced om een nieuwe paal voor zijn ploeg te halen zodat ze toch nog konden starten. Daarnaast was hij altijd om 8 uur ’s ochtends voor trainingen aanwezig en heeft hij vol enthousiasme gecoacht.

Fons Verloop (Toekan, Wrecking Paal)
Was de vaste coach van 2 ploegen het hele jaar lang. Hij was altijd als eerste aanwezig, hij was altijd de meest enthousiaste persoon aanwezig. En daarnaast was hij zelf ook nog eens een nuttige coach. Hij leerde ons roeien als geen ander. Dat zij de NOOC niet hadden gewonnen lag steeds aan materieel pech. Niks anders!

Mathijs Louter (Subtiel)
Met al een aantal jaren coach-ervaring ging hij dit jaar de Dames TopC4+ naar een hoog niveau tillen. Nagenoeg elke training was hij er om met zijn visie en kunde de dames beter te leren roeien. Buiten dat zorgde Mathijs er met zijn mede-coaches voor dat de dames altijd enthousiast aanwezig waren op verschillende evenementen.

Matthijs Monkelbaan (Helder)
Hier hoeven niet veel woorden aan vuil gemaakt te worden: Matthijs is dé coach die samen met het hele coachkader ervoor heeft gezorgd dat Proteus voor het eerst de NOOC heeft gewonnen! Dit is natuurlijk niet alleen aan hem te danken maar aan het hele coachkader, die met hun enthousiasme hebben laten zien wat TopC4+’en kunnen op Proteus.

Nominaties ouderejaars coach

Maurits Offerman (Relaxtro’s)
Maurits heeft zijn enthousiasme en betrokkenheid laten zien door met een wedstrijd specifieke training mee te rennen omdat de leenvouwfiets te klein was. Met zijn sportiviteit motiveert hij zijn roeiers alleen nog maar meer om harder te gaan!

Jaap Wesdorp (|Absoluut|)
Jaap heeft volgens zijn roeiers een nominatie meer dan verdiend tijdens de Gyas Hunze. “Jaap, echter, heeft ons uit ons bed gesleurd, richting de shinende Greece Lightning die ons reeds on-opgeriggerd lag op te wachten, en die wij dan ook met |absoluute| snelheid moesten opriggeren. Daarna heeft hij ons richting de finish geschreeuwd, die wij, dankzij het hoge promilage, voor ons gevoel sneller dan verwacht bereikten.”

Wouter Nederstigt (Tietsat)
Wouter besloot met zijn scull-ervaring deze Ringvaart dames te gaan leren roeien in de dubbelvier. Hij ging heel vaak vroeg zijn bed uit om hen in de ochtenden te coachen, omdat zij zo druk waren met studie dat ze graag voor 9 uur getraind wilden hebben. Hierbij klaagt hij nooit dat het te vroeg is.
Hij is er gewoon voor ze.

Gijs Verbeeten (Stormvloed)
Na lekker actief door te blijven trainen na hun eerste jaar diende Gijs zich aan als coach van Stormvloed. Onder leiding van Gijs werden de rake klappen gevonden en het seizoen werd afgesloten met een blik op de Orca slot!

Breng je stem uit op het Facebook-evenement en wees erbij op 6 juli om te zien wie er met de prijzen vandoor gaat!