12.2°C, 3 Bft. Inloggen

KasCie. Interesse? Mail kascie@proteus-eretes.nl

Algemeen - 17 oktober 2017 - 14:16 - Door Alexander Drent

Viel jij bij de afgelopen begrotings- en afrekenings-ALV bijna in slaap? Schrik jij van grote stapels papier met getallen en eurotekens ? Steek jij je mening liever onder stoelen of banken? Dan is deze oproep waarschijnlijk niets voor jou.

Wil jij graag meer weten over het geld van Proteus? Heb jij een mening over het financieel beheer? Vind jij het belangrijk dat de financiën van Proteus goed worden gecontroleerd en hou je van uitdagingen? Lees dan vooral verder!

Tijdens de afgelopen ALV hebben we weer een financieel boekjaar mogen afsluiten. Dit kan echter niet gebeuren, zonder dat hier een aantal leden kritisch naar gekeken heeft. Deze leden vormen de KasCie. Deze commissie is verantwoordelijk voor de controle van de boekhouding van Proteus en geeft verder (on)gevraagd -voornamelijk ongevraagd- advies aan het bestuur, commissies en de ALV. Hoewel tot nu toe vooral oud-penningmeesters en oud-bestuurders plaats namen in deze commissie, hoeft dit zeker niet zo te zijn. Tijdens de afrekenings-ALV hebben we dan ook gepeild of er leden zijn die wellicht interesse hebben om plaats te nemen in de Kascommissie. We hebben hierop al een aantal enthousiaste reacties mogen ontvangen. Er lijkt dus een brede interesse te zijn en we willen graag iedereen een kans geven om te reageren; vandaar deze post!

Lijkt het je interessant om een kijkje te nemen in de financiële keuken van PE en ben je benieuwd naar het verhaal achter de cijfers? Stuur dan vooral een mailtje met een korte motivatie naar kascie@proteus-eretes.nl. Wil je meer weten over de kascie of heb je andere vragen? Ook dan kun je ons natuurlijk altijd mailen!