12.3°C, 3 Bft. Inloggen

Wat is de Webcie?

Algemeen - 05 oktober 2017 - 23:53 - Door Maarten de Jong

De Webcie is de commissie die zich bezig houdt met de gehele website, frontend, backend, en alles daartussenin!

De webcie bestaat uit enkele mensen met kennis van ook maar iets wat met websites te maken heeft. Dit kan qua in programmeertalen, script talen, ontwerptalen, of gewoon daadwerkelijk ontwerp. Zegt je nu misschien nog niets; maar als je wel eens op de website rondklikt en denkt 'Hè verrek, als ze dát nou eens zouden doen, dan zou alles zooo veel makkelijker werken...' dan zou je al bij de Webcie kunnen. We houden namelijk erg van opbouwende kritiek; maar je moet zelf ook wel meedoen in het oplossen van deze suggesties! Ook als je nou denkt dat je er niet de studie voor doet? We hebben inderdaad wel TI'ers in de commissie, maar ook een TN'er, IO'er, Bouwko's, wat dan ook, het kan eigenlijk allemaal. En het leukste is misschien nog dat meesten part-time ook wat centjes verdienen ernaast met de kennis die is opgedaan bij de Webcie!

Kom eens een keer met ons praten, stuur ons een mailtje, of laat eens een projectje zien die je al eerder gebouwd hebt als je het ook maar marginaal interessant vind! Enige interesse en wil om je te verdiepen in de stof is natuurlijk wel van belang.

Het plaatje bij deze blogpost is trouwens een deel van onze 'heilige graal'; namelijk onze Github. Hier wordt al onze code bijgehouden, en kijkt iedereen naar alles wat andere mensen produceren. Hierdoor zorgen we dat alle nieuwe aanpassingen functioneel zijn, en zorgen we dat de website met elke update beter word! (De foto is eigenlijk van een deel van de problemen die gemeld zijn die nog gerepareerd moeten worden)


P.S. Als je op MijnPE naar beneden scrollt zie je hartstikke mooie statistieken.