12.4°C, 3 Bft. Inloggen

437 Inschrijvingen tijdens de OWee

Algemeen - 25 augustus 2017 - 01:00 - Door Guusje Scheijen

Afgelopen week is er één voor in de boeken. Na al het harde werk van de PEIK en alle medewerkers zijn er maar liefst 437 inschrijvingen binnen gekomen!

258 uitverkorenen mogen aankomende woensdag beginnen aan de IRT, maar voor het zo ver is, nog een korte terugblik op de afgelopen week!

De voorbereidingen verliepen soepel waardoor op zondag de puntjes op de i gezet konden worden en de OWee officieel konden openen met de Parade. 40 uitzinnige Proteëers hebben even laten zien dat Blauw de mooiste kleur is. Net als vorig jaar ging dit niet zonder kleerscheuren. DJ's Josse en Danielle pompte de beats zo hard, dat de speakers het even niet meer zagen zitten.
Na deze opening stond op maandag de infomarkt op het programma en de avond werd afgesloten met een Silent Disco. Een goed begin is het halve werk, krijgt opeens een hele andere betekenis na dinsdag. Een hele dag roeien, rondleidingen en lubben bereikt zijn hoogtepunt al om 12 uur 's nachts, Proteus is VOL! Nog nóóit waren er zo veel mensen op Proteus. Daarnaast is dit jaar wederom het taprecord aan diggelen gegaan. Drieduizendzevenhonderdéénentwintig liter. Jawel, 3721, plus ongeveer 700L aan cocktails en 70 dozen kipnuggets. Op woensdag was het even bijkomen van afgelopen nacht en beloofde het een 'rustige' avond te worden. De Prothuisband warmde het publiek op, waarna de DJ's het feestje competeerde. Donderdag stond in het teken van opruimen, maar vooral om samen het einde van de week, en ook het jaar te vieren! Met een geweldig aantal van 437 inschrijvingen kunnen we het jaar weer fris beginnen!

Lieve PEIK, Licht en Geluidscrew, Beheer, Bixy, Paparazzi, IRC, VVC en de talloze medewerkers, bedankt! Wij zijn enorm trots op jullie en op deze prestatie! Deze OWee zullen we niet meer snel vergeten! 

Liefs B70