Vaarverbod: Windkracht 8 Inloggen

Samenwerking Van Oord roeibak

Aanbouw - 07 juli 2017 - 17:15 - Door Tim de Bruijn

Op de WinterWedstrijden in Februari onthulden we al dat we Van Oord onze partner wil worden voor de mooiste roeibak van Nederland. Vandaag, na precies 70 jaar Proteus-Eretes, hebben we het contract mogen ondertekenen.

Van Oord is al jaren een goede partner van onze vereniging. Naast een vruchtbare samenwerking als verenigingssponsor zijn zij, als hoofdsponsor van de opening van het roeiseizoen, de WinterWedstrijden, en met de Van Oord bedrijfsacht, erg betrokken bij de roeisport.

Een grove vier maanden geleden is daar nog een extra stap in gezet. Op onze eigen WinterWedstrijden brachten we het heugelijke nieuws naar buiten dat Van Oord hoofdsponsor wil worden van de roeibak en daarmee Proteus-Eretes wil helpen in het realiseren van de meest innovatieve roeibak van Nederland!

Vandaag, op de dag dat onze mooie vereniging haar 70 jarig bestaan mag vieren, hebben we deze samenwerking met Van Oord officieel vast mogen leggen. Een prachtige manier om onze verjaardag te vieren, een die voor altijd in de geschiedenis van de vereniging terug mag komen.

We willen Van Oord bedanken voor hun betrokkenheid en kijken uit naar nog vele jaren van mooie samenwerking!