Vaarverbod: Windkracht 8 Inloggen

Eerste afstudeerder bij Proteus-Eretes

Aanbouw - 01 juli 2017 - 21:15 - Door Max Draisma

Maadag 26 juni had Jonneke Hoogewoud, studente bij de Haagse Hogeschool, de primeur om af te studeren met Proteus als opdracht- gever. Zij is afgestudeerd op de Van Oord Roeibak, met als titel ‘van boothaal naar bakhaal’.

Ze heeft hier uiteindelijk een 7 voor gekregen. Jonneke heeft o.a. gekeken naar de mogelijkheden van een beweegbare rigger. De Roeibak in Aanbouw (RiA) gaat nu verder met haar aanbevelingen. Ook in september staan er weer veel studenten te springen om een (afstudeer)project bij Proteus te doen, om zo tot de beste roeibak van Nederland te komen. Met deze nieuwe vraag naar afstudeerprojecten zijn er natuurlijk ook begeleiders nodig. Lijkt het jou wat om studenten van de Haagse Hogeschool te begeleiden in dit soort gave projecten? Stuur dan een mail naar roeibakinaanbouw@proteus-eretes.nl.

Aanbouwloterij

Op de ouderdag is er een loterij georganiseerd voor ouders van leden. Het was een super leuke dag, en er zijn mooie prijzen verloot. Inmiddels zijn (bijna) alle prijzen terecht gekomen bij de eigenaar en is de opbrengst bekend! Een mooi bedrag van €989.81 is opgehaald voor de aanbouw.