12.2°C, 3 Bft. Inloggen

Proteus Ergometert de Ringvaart

Algemeen - 08 juni 2017 - 13:28 - Door Maarten de Jong

Na het verschrikkelijke nieuws te hebben ontvangen dat de Parthenon-EY Ringvaart Regatta niet doorgaat, zijn er tijdens het wegdrinken van het verdriet plannen gesmeed om alsnog de 100 kilometer te tackelen. De wekenlange voorbereidingen zullen immers nooit ofte nimmer voor niks zijn geweest.

Aanstaande zondag zal dit fenomeen geschieden op de Beuk. De twee ringvaartploegen Horkeboeren 12 en Propalaganda wint de Ringvaart zullen de ErgometerRingvaart afleggen om zo geld op te halen voor Stichting Bio. Stichting Bio streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.

Dit evenement zal te volgen zijn op Proteus Ergometert de Ringvaart middels een livestream verzorgd door de Live Video Commissie. Op deze website kan tevens gedoneerd worden voor Stichting Bio!
Door een aantal ploegen is dit jaar al de Ringvaart afgelegd op de ergometer, maar vaak in estafettevorm. Wij zijn niet laf, en zullen allemaal de volle 100km afleggen op de roeimachine.

Stay tuned!