14.8°C, 6 Bft.

Laatste kans om aan te melden voor de bedrijvenborrel!

Business - 05 juni 2017 - 15:21 - Door Eline Theuwissen

Vrijdag 9 juni zal de jaarlijkse bedrijvenborrel weer plaatsvinden op Proteus. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel!

Ben je op zoek naar een stage? Wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt of vind je het leuk om op een laagdrempelige manier in contact te komen met bedrijven? Op vrijdag 9 juni is de bedrijvenborrel. Kom in contact met bedrijven onder het genot van een hapje en een drankje. Als lid van Proteus betaal je hiervoor helemaal niks! 

We beginnen om 17:00 uur met korte pitches waarin de bedrijven zich aan jullie zullen presenteren. Daarna begint de borrel en kun je op een informele manier met de bedrijven in gesprek gaan en de mogelijkheden daar ontdekken. 


De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn:
DSW
DSW is een zorgverzekeraar met 530.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit en heeft dus onder andere een grote ICT afdeling, om dit te kunnen faciliteren.

Mottmac
Mott MacDonald is al meer dan 10 jaar actief in de Nederlandse markt en biedt topklasse advies- en ingenieursdiensten aan. Ze zijn actief  in zowel de publieke als de private sector op het gebied van mobiliteit, energie en milieu, gebouwen en ruimtelijke ordening.

Van Oord
Van Oord is een toonaangevende internationale onderneming die is gespecialiseerd in bagger-, waterbouw- en offshore-projecten(olie, gas en wind). Van oord werkt nauw samen met haar opdrachtgevers om tot innovatieve duurzame oplossingen te komen en zo veilig mogelijk te werken.

OGD
OGD heeft als missie om de complexiteit uit ICT te halen. Techniek aanbieden die gewoon werkt.
Klanten blij maken door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven.

Sport Engineering Institute
Wat hebben topsport en techniek met elkaar te maken? Alles! In topsport wil men altijd meer, sneller, harder en beter. De projecten van het Sports Engineering Institute zijn allemaal onderzoeksprojecten die zoeken naar manieren om topsporters sneller te laten gaan, hoger te laten komen of een nog lagere weerstand te bereiken.

Insyde
Insyde benadert het ontwikkelen van een website altijd vanuit meerdere invalshoeken. Wat wil je bereiken, wat zie je, wat doe je, wie komt er op de site en wat levert dat op?
Een interessante werkgever op het gebied van webdesign in hartje Delft én op zoek naar jou! 


Programma:
16.30-17.00    Inloop
17.00-17.10    Pitches van aanwezige bedrijven
17.10-20.00    Bedrijvenborrel (incl. hapjes en drankjes) 


De dresscode is smart casual. Den bedrijvenborrel kent geen selectie en je hoeft ook je cv niet op te sturen.
Wel moet je je even aanmelden via de eetlijst. Dit kan tot woensdag 7 juni!

Natuurlijk wil ik me aanmelden!