14.8°C, 6 Bft.

RESONANT FESTIVAL

Algemeen - 02 juni 2017 - 17:36 - Door Lili Braam

Het is alweer twee weken geleden, maar je kan het nog niet vergeten zijn: het Resonant Festival! Was jij bij het optreden van de ProtHUISband, de midnightsnack van Taco Mundo en de heerlijke afsluiter van Billy the Kit? Na ruim 10 maanden voorbereiding was op 13 mei hét moment om te laten zien wat de Feescie voor het 14e lustrum van de vereniging in petto had.

Vanaf zaterdag vroeg in de morgen tot zondag laat in de avond heeft de Feescie, de Lucie, 't Beheer, de PSI, de Paparazzi, het bestuur en alle medewerkers zich keihard ingezet om een onvergetelijk festival neer te zetten voor de vereniging. Met alle juiste kreten over de portofoons is in een uitstekende samenwerking het festival neergezet. Een evenement waar we vereniging trots op mag zijn!


Wil je nog een klein beetje nagenieten van het festival, of was je er niet bij en wil je weten wat je over 5 jaar te wachten staat? De Paparazzi heeft een super epische aftermovie van de PEiL en het Resonant festival gemaakt, bekijk hem via onderstaande link!
https://www.youtube.com/watch?v=CM83JyK-_rA


Alle medewerkers en commissies heel erg bedankt voor jullie hulp tijdens het festival! Zonder al deze hulp hadden wij niet zo'n tof festival neer kunnen zetten!


Roekoeeeee