8.3°C, 3 Bft. Inloggen

Geslaagde Inhousedag Accenture

Business - 18 mei 2017 - 21:00 - Door Eline Theuwissen

Met een groep van 15 Proteërs waren we vorige week donderdag te gast op het kantoor van Accenture in Amsterdam voor een zeer geslaagde inhousedag.

Vorige week donderdag zijn we met een groep van 15 Proteërs naar Amsterdam afgereisd voor een inhousedag bij Accenture. Een dag verzorgd door oud-lid Elze Oude Lansink, die nu bij Accenture werkt! Na een super verzorgde lunch en een korte introductie over het bedrijf zijn we in 4 groepen aan het werk gegaan aan een business case over groen gas om te ervaren hoe het werk van een consultant nou eigenlijk uitziet. Van bepalen of het een goede stap zou zijn om over te gaan op groen gas tot het bepalen van de beste implementatie hiervan, het hele plaatje is langs gekomen. Iedereen heeft ook aardig aan zijn/haar pitches kunnen werken, want de ideeën en motivaties moesten natuurlijk ook gepresenteerd worden, met mooie feedback vanuit Accenture om mee te nemen achteraf.

Accenture zit in een prachtig pand aan de Zuidas van Amsterdam. Gedurende de dag hebben we hier ook een rondleiding gekregen door de 4 verdiepingen die ze bezetten van de ITO-toren, waaronder ook hun dakterras. Op dit geweldige dakterras hebben we na afloop nog lekker even na kunnen borrelen met een uitzicht over Amsterdam. Kortom een zeer geslaagde inhousedag dus!

Heb je deze dag nou gemist maar lijkt het je toch leuk om wat meer in contact te komen met bedrijven? Niet getreurd, de komende periode organiseren we nog twee evenementen! Op maandag 22 mei komt Sentijn een LinkedIn workshop geven op Proteus en op vrijdag 9 juni vindt de jaarlijkse bedrijvenborrel plaats! Zien we jou bij een van deze aankomende carrière evenementen?