11.6°C, 4 Bft.

Ontwikkelingen IRIS 2.0

Algemeen - 10 mei 2017 - 16:34 - Door Guusje Scheijen

Misschien heb je het al gehoord op een ALV of van een commissielid van de IRIS, de IRIS is bezig met vernieuwen van hun systeem! Het nieuwe programma IRIS 2.0 heeft in het afgelopen jaar veel vooruitgang geboekt en zal op de achtergrond worden getest op de PEiL en PEiK.

Hetgeen wat de meeste leden het beste kennen is onze uitslagen website, hoesnelwasik.nl. Deze wordt flink onder de schop genomen door een paar van onze eigen Proteërs. Verder kun je het systeem gaan zien bij de WW, de PEil en de PEik volgend jaar als je gaat klokken. Waterkant, het programma waarmee geklokt, zal een nieuw jasje krijgen, aan dit ontwerp wordt ook hard gewerkt. Lijkt het je ook leuk om een keer op een wedstrijd te klokken, laat het ons weten! De grootste verandering van het systeem zullen jullie echter niet zien, namelijk het programma voor de wedstrijdleiding. Door deze vernieuwing kunnen wedstrijden nog beter gemanaged worden! Zo is het beter mogelijk om meerkampen te klokken, boord aan boord te klokken en wordt het vooral een stuk makkelijker voor de wedstrijdleiding.

Er moet nog veel gebeuren voor dit nieuwe systeem het huidige kan vervangen, maar we zijn goed op weg. Ben je benieuwd hoe het met de ontwikkelingen gaat? Of wil je zelf misschien helpen in de ontwikkeling van ons systeem dat naar wel 23 wedstrijden door het hele land zal gaan? Laat het ons vooral weten! Stuur een mailtje naar  info@poweredbyiris.nl of dpreek een van ons aan tijdens een borrel!