14.4°C, 5 Bft.

Klus overlegavond - do 11 mei

Algemeen - 07 mei 2017 - 20:34 - Door Hugo Platell

Ben je ook zo benieuwd wat er volgend jaar geklust gaat worden aan De Beuk? Donderdag is om 20:00 de jaarlijkse klus overlegavond (KOA) in de OPEK!

Maar wat is nou eigenlijk het doel van deze avond? Wij zullen als SHaPE, i.s.m. de Huismeesters, laten zien wat onze plannen zijn op de korte en lange termijn. Echter nog veel belangrijker is: wat vinden jullie er nou eigenlijk van? Denken jullie toch dat we een bepaald project beter naar voren kunnen halen, hebben jullie een goed idee over hoe we een project kunnen aanpakken om de Beuk nóg beter te maken, of hebben jullie een wens voor een heel ander project? Dit is het moment om jullie mening te laten horen! Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat het geplande onderhoud de wensen van de vereniging zo goed mogelijk reflecteert.

Kan je niet wachten en wil je alvast weten welke projecten precies op de planning staan voor volgend jaar. Kom langs in het bestuurshok en bekijk onze plannen.

Daarnaast zullen de Huismeesters een gastoptreden verzorgen, waarin ze graag met jullie willen kijken naar hun plannen voor de komende tijd. Ook hier dus het uitgerekende moment om ze vragen te stellen en mee te denken!