14.6°C, 6 Bft.

SHaPE op Facebook

Algemeen - 30 april 2017 - 11:35 - Door Hugo Platell

Sinds kort kan je ook vrienden worden met de leukste stichting van Nederland: de Stichting Huisvesting Proteus-Eretes, beter bekend als de SHaPE.

De SHaPE is tegenwoordig ook actief op Facebook. Wij zullen jullie op de hoogte gaan houden van alles wat er in en rondom ons gebouw aan onderhoud gebeurt. Omdat de SHaPE een commissie is die op de achtergrond van de vereniging draait en niet iedereen bekend is met wat wij doen, zullen we dat hier toelichten.

De SHaPE zorgt ervoor dat de vereniging (letterlijk) niet uit elkaar valt en is verantwoordelijk voor het onderhoud van ons verenigingsgebouw ‘De Beuk’. Wij houden ons bezig met de uitvoer van de grotere projecten, zoals het herzien van de elektra, her-bestraten van de oprit en vernieuwen van de vloer. Om deze klussen goed te kunnen uitvoeren schakelt de SHaPE hulp in van aannemers en handige klusjesmannen. Wij vragen hiervoor de offertes op en controleren vervolgens of de aannemer zijn werk goed heeft uitgevoerd en zich aan de gemaakte afspraken heeft gehouden. Om dit te kunnen financieren beheren wij het Groot Onderhoud Plan (GOP), waarin staat hoeveel elk van de tachtig projecten ongeveer moet kosten en wanneer dit moet worden uitgevoerd. Elk jaar wordt een deel van het benodigde bedrag gespaard, zodat niet één penningmeester al zijn geld kwijt is aan het onderhoud.

Heb je ideeën over wat er aan ons gebouw verbeterd kan worden of wat voor eisen we moeten stellen aan het onderhoud? Kom dan langs op de Klus Overleg Avond (KOA) op donderdag 11 mei om 20:00 in de OPEK of mail ons op gebouw@proteus-eretes.nl. Binnenkort zullen we nog informatie met jullie delen over welke onderwerpen extra aandacht zullen krijgen op de KOA en waarover wij graag jullie mening horen.

Wil je op de hoogte blijven over het onderhoud aan ons gebouw? Voeg ons dan toe op Facebook!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100016853191437

En klinkt dit nou zo leuk dat je denkt: 'Hé, daar wil ik ook wel bij'? Stuur ons een mailtje, spreek ons aan of vul in de Proteus enquête in dat je bij de SHaPE wil! 

Groetjes,

Merel Vergaaij
Hugo Platell
Mark ten Have
Wouter Nederstigt
Sarah Kleijn
Maarten de Jong
Tim de Bruijn
Maarten van den Broek.