15°C, 4 Bft.

Materieel Overleg Avonden, Klus Overleg Avond en Materieel-ALV

Algemeen - 26 april 2017 - 18:11 - Door Mirja Dooren

Binnenkort zullen de Materieel Overleg Avonden (MOAs) , de Klus Overleg Avond (KOA) en de Materieel-ALV weer plaatsvinden. Iedereen is welkom op deze avonden. MOA 1 is op woensdag 3 mei om 19.00 uur, MOA 2 is woensdag 17 mei om 19.00 uur. De KOA is op donderdag 11 mei om 20.00 uur. Op MOA 1 bespreken we de wensvloot en de planning van aanschaf voor de komende jaren. Op MOA 2 bespreken we de boten die volgend jaar aangeschaft worden, welk merk, welke rompvorm etc. Op de KOA word besproken welk onderhoud aan het gebouw er komend jaar uitgevoerd gaat worden, de jaren daarna, en of daarin geschoven moet worden.

Binnenkort zullen de Materieel Overleg Avonden (MOAs), de KOA en de Materieel-ALV weer plaatsvinden. Iedereen is welkom op deze avonden om input te leveren. Laat vooraf even weten als je komt, dan weten we hoeveel ruimte er nodig is.

MOA 1 woensdag 3 mei 19.00 uur
KOA donderdag 11 mei 20.00 uur
MOA 2 woensdag 17 mei 19.00 uur

Op MOA 1 bespreken we de wensvloot en de planning van aanschaf voor de komende jaren. Op MOA 2 bespreken we de boten die volgend jaar aangeschaft worden, welk merk, welke rompvorm etc. Op de KOA word besproken welk onderhoud er komend jaar uitgevoerd gaat worden aan het gebouw, de jaren daarna, en of daarin geschoven moet worden.

Op woensdag 14 juni a.s. zal vervolgens het resultaat van de MOA's en de KOA aan de vereniging worden voorgelegd op de Materieel-ALV.