Je maakt gebruik van een sterk verouderde en niet ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Je maakt gebruik van een verouderde en niet volledig ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Wind: 2 bft. (W)
Buitentemp: 10 °C
Gevoelstemp: 9°C

Zon op: 8:17 am
Zon onder: 4:37 pm
Laatste update: 14:24
D.S.R. PROTEUS-ERETES
Rotterdamseweg 362a
2628AT Delft

Tel.nr: 015-2623720
Mail: info@proteus-eretes.nl

Fonds Toproeien

Het wedstrijdroeien binnen Proteus-Eretes is van hoog niveau. Al jaren doen wij mee om de blikken op alle niveaus. Onze eerstejaarsploegen zijn regelmatig bovenaan het klassement te vinden en onze toproeiers mogen zich met de besten van de wereld meten op internationale wedstrijden. Afgelopen oktober leidde dit tot een gouden medaille op het WK in Nieuw-Zeeland. Om het roeiniveau binnen Proteus-Eretes constant te waarborgen wordt ten doelgesteld om het klimaat en de mogelijkheden te creëren waarin men ambitie durft, kan en wil ontwikkelen. Het verhogen van de ambitie zal moeten resulteren in goede eerstejaars achten, meer doorstroom vanuit deze eerstejaarsachten naar de sub-top en uiteindelijk meer roeiers die worden uitgezonden door de Nederlandse roeibond naar allerlei internationale bekers, zoals wereldbekers, wereldkampioenschappen met als hoogst haalbare prestatie de Olympische Spelen.

Roeien is een echte studentensport. Het is mogelijk voor studenten zonder sportverleden om binnen hun studententijd de Olympische Spelen te halen. Daarom is het nodig dat studenten roeiverenigingen professioneel met hun roeiers omgaan. Om deze reden heeft Proteus-Eretes het Fonds Toproeien opgericht. Dit fonds financiert een aantal belangrijke zaken die ertoe bijdragen dat Proteus-Eretes meer en betere roeiers kan opleiden. Het fonds wordt onder andere gefinancierd door oud-leden van Proteus-Eretes via de club van 100. In dit systeem geven leden en oud-leden van Proteus-Eretes jaarlijks een bedrag aan het Fonds Toproeien om de verdere professionalisering van Proteus-Eretes te ondersteunen. Tevens doenProteus-Eretes zelf, de oud-leden vereniging en de TU Delft jaarlijks een bijdrage aan het Fonds. Ook zijn de Rabobank, TOPdesk en Huisman officieel partner van het Fonds Toproeien om Proteus-Eretes te faciliteren in het nastreven van haar ambities.

Wilt u lid worden van de club van 100 of wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar secretaris@proteus-eretes.nl. 

Nieuwsbrief

Partners

 

 

 

 

 

Alumni vereniging Proteus-Eretes