Je maakt gebruik van een sterk verouderde en niet ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Je maakt gebruik van een verouderde en niet volledig ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Wind: 5 bft. (NW)
Buitentemp: 10 °C
Gevoelstemp: 6°C

Zon op: 8:16 am
Zon onder: 6:34 pm
Laatste update: 1:24
Begrotings-ALV
21 oktober
D.S.R. PROTEUS-ERETES
Rotterdamseweg 362a
2628AT Delft

Tel.nr: 015-2623720
Fax: 015-26112312
Mail: info@proteus-eretes.nl

Evenementen

D.S.R. Proteus-Eretes is de grootste sportvereniging van Delft en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest actieve Delftse verenigingen. Naast de vele algemene activiteiten, organiseert Proteus-Eretes jaarlijks diverse evenementen die voor uw bedrijf interessant zijn. Hieronder treft u een opsomming van activiteiten die wij organiseren. 

Proteus-Eretes Bedrijvenborrel 11 juni 2014

Op Proteus-Eretes wordt er vanuit de Acquisitie dit jaar een bedrijvenborrel georganiseerd. Dezeborrel is bedoeld voor leden die een Masteropleiding volgen, of hebben afgerond, engeïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor een stage, afstudeerplaats of baan. Het doelvan deze borrel is studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen. Ideaal dus om tenetwerken en je bestaande relaties te versterken.

Acquisitieworkshop

In samenwerking met TOPdesk organiseert Proteus-Eretes diverse malen per jaar een Acquisitieworkshop. Hier wordt stapsgewijs en op een interactieve manier uiteengezet welke stappen er nodig zijn om contact te leggen met derden. Het wordt door veel deelnemers ervaren als een erg waardevolle ervaring. Het belangrijkste aspect: denk win-win. Wil je deelnemen aan zo'n workshop? Stuur dan een email naar business@proteus-eretes.nl.

Proteus-Eretes Bedrijvendiner

Het bedrijvendiner is een diner met als doel bedrijven in contact te brengen met studenten. Ideaal om contacten op te doen en bestaande relaties te versterken. In een informele setting krijgt ieder bedrijf de gelegenheid om tijdens een diner met een groep studenten te spreken. Het diner bestaat uit drie gangen waarin de studenten per gang van plaats zullen wisselen en zo met ongeveer 3 verschillende bedrijven kunnen spreken. Als bedrijf zal er ongeveer met 15 studenten gesproken kunnen worden.

Op basis van CV’s kan van te voren worden aangeven welk bedrijf of welke student de voorkeur voor een gesprek krijgt. 

Het laatste Proteus-Eretes Bedrijvendiner en was met dertig deelnemers een groot succes. Aanwezige bedrijven waren McKinsey & Company, Accenture, TBA, Huisman en TOPdesk.

Dit jaar zal het Bedrijvendiner plaatsvinden op 17 november 2014.