Je maakt gebruik van een sterk verouderde en niet ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Je maakt gebruik van een verouderde en niet volledig ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Wind: 3 bft. (W)
Buitentemp: 5 °C
Gevoelstemp: 2°C

Zon op: 8:09 am
Zon onder: 5:43 pm
Laatste update: 22:54
WinterWedstrijden
20 en 21 februari
D.S.R. PROTEUS-ERETES
Rotterdamseweg 362a
2628AT Delft

Tel.nr: 015-2623720
Mail: info@proteus-eretes.nl

Evenementen

D.S.R. Proteus-Eretes is de grootste sportvereniging van Delft en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest actieve Delftse verenigingen. Naast de vele algemene activiteiten, organiseert Proteus-Eretes jaarlijks diverse evenementen die voor uw bedrijf interessant zijn. Hieronder treft u een opsomming van activiteiten die wij organiseren. 

Proteus-Eretes Bedrijvenborrel

Op Proteus-Eretes wordt er vanuit de Acquisitie dit jaar een bedrijvenborrel georganiseerd. Dezeborrel is bedoeld voor leden die een Masteropleiding volgen, of hebben afgerond, en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor een stage, afstudeerplaats of baan. Het doel van deze borrel is studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen. Ideaal dus om te netwerken en je bestaande relaties te versterken.

Afgelopen jaar was de Bedrijvenborrel een succevol evenement met maarliefst veertig studenten. De volgende bedrijven waren op ons vlot te vinden: de Landmacht, Huisman, Calco, Jumbo Maritime, TOPdesk en Van Oord.

Proteus-Eretes Bedrijvendiner

Op basis van CV’s kan van te voren worden aangeven welk bedrijf of welke student de voorkeur voor een gesprek krijgt. Het bedrijvendiner is een diner met als doel bedrijven in contact te brengen met studenten. Ideaal om contacten op te doen en bestaande relaties te versterken. In een informele setting krijgt ieder bedrijf de gelegenheid om tijdens een diner met een groep studenten te spreken. Het diner bestaat uit drie gangen waarin de studenten per gang van plaats zullen wisselen en zo met ongeveer 3 verschillende bedrijven kunnen spreken. Als bedrijf zal er ongeveer met 15 studenten gesproken kunnen worden.

De laatste Proteus-Eretes Bedrijvendiners waren met elk dertig deelnemers een groot succes. Aanwezige bedrijven waren onder andere McKinsey & Company, Accenture, TBA, Huisman, TOPdesk, Pinewood en Fugro.

De datum voor het komende Proteus-Eretes Bedrijvendiner staat nog niet vast.

Proteus-Eretes Case en Inhousedag

Een case en inhousedag hebben als doel de student bekender te maken met wat een bedrijf doet en letterlijk een kijkje in de keuken te laten nemen. Een prettige manier om in uw eigen omgeving de student interactief te leren kennen. Voor geïntresseerde studenten geeft dit een helder beeld van wat uw bedrijf inhoud en waar zij eventueel later kunnen werken. Een groot voordeel van een dergelijke dag is de meer uitgebreide en inhoudelijke kennismaking van uw bedrijf met de student en vice-versa.