Je maakt gebruik van een sterk verouderde en niet ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Je maakt gebruik van een verouderde en niet volledig ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Wind: 3 bft. (W)
Buitentemp: 12 °C
Gevoelstemp: 12°C

Zon op: 6:42 am
Zon onder: 8:40 pm
Laatste update: 19:23
D.S.R. PROTEUS-ERETES
Rotterdamseweg 362a
2628AT Delft

Tel.nr: 015-2623720
Fax: 015-26112312
Mail: info@proteus-eretes.nl

Evenementen

D.S.R. Proteus-Eretes is de grootste sportvereniging van Delft en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest actieve Delftse verenigingen. Naast de vele algemene activiteiten, organiseert Proteus-Eretes jaarlijks diverse evenementen die voor uw bedrijf interessant zijn. Hieronder treft u een opsomming van activiteiten die wij organiseren. 

Proteus-Eretes Bedrijvenborrel 31 mei 2013

Op Proteus-Eretes wordt er vanuit de Acquisitie dit jaar een bedrijvenborrel georganiseerd. Dezeborrel is bedoeld voor leden die een Masteropleiding volgen, of hebben afgerond, engeïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor een stage, afstudeerplaats of baan. Het doelvan deze borrel is studenten en bedrijven met elkaar in contact brengen. Ideaal dus om tenetwerken en je bestaande relaties te versterken.

Acquisitieworkshop

In samenwerking met TOPdesk organiseert Proteus-Eretes diverse malen per jaar een Acquisitieworkshop. Hier wordt stapsgewijs en op een interactieve manier uiteengezet welke stappen er nodig zijn om contact te leggen met derden. Het wordt door veel deelnemers ervaren als een erg waardevolle ervaring. Het belangrijkste aspect: denk win-win. Wil je deelnemen aan zo'n workshop? Stuur dan een email naar acquisitie@proteus-eretes.nl.

Proteus-Eretes Bedrijvendiner

Het bedrijvendiner is een diner met als doel bedrijven in contact te brengen met studenten. Ideaal om contacten op te doen en bestaande relaties te versterken. In een informele setting krijgt ieder bedrijf de gelegenheid om tijdens een diner met een groep studenten te spreken. Het diner bestaat uit drie gangen waarin de studenten per gang van plaats zullen wisselen en zo met ongeveer 3 verschillende bedrijven kunnen spreken. Als bedrijf zal er ongeveer met 15 studenten gesproken kunnen worden.

Op basis van CV’s kan van te voren worden aangeven welk bedrijf of welke student de voorkeur voor een gesprek krijgt. 

Het laatste Proteus-Eretes Bedrijvendiner vond plaats in oktober 2012 en was met dertig deelnemers een groot succes. Aanwezige bedrijven waren McKinsey & Company, Accenture, TBA, Huisman en TOPdesk.

Nuon Inhousedag

Op woensdag 14 december zal Nuon haar deuren openen speciaal voor leden van Proteus-Eretes. Eerst zal er op het hoofdkantoor aan de Spaklerweg in Amsterdam een presentatie gegeven worden over studie- en startersmogelijkheden, waaronder traineeships. Hierna zal het programma zich vervolgen met een rondleiding op de Hemwegcentrale. De dag zal rond 16:00 uur worden afgesloten met een borrel, waar je op een informele manier verder kennis kunt maken met de werknemers van Nuon!

Wil jij deelnemen aan deze Inhousedag? Stuur dan een e-mail naar: tim@proteus-eretes.nl of meld je aan via Facebook.

Ondernemersavond

Leden van Proteus-Eretes zijn doelgericht en stellen niet alleen op het gebied van roeien hoge ambities, maar ontwikkelen zichzelf ook op organisatorisch vlak. Geen wonder dus dat oud-leden van Proteus-Eretes bovengemiddeld ondernemend zijn. Om ambitieuze leden van Proteus-Eretes en ondernemers bij elkaar te brengen, organiseerde Proteus-Eretes in samenwerking met Pinewood een  ondernemersavond.

De Ondernemersavond 2011 vond plaats op 15 juni. 

Vrijdagmiddagborrel 21 juni 2013

De vrijdagmiddagborrel is met name voor afgestudeerde leden van Proteus-Eretes een ideale gelegenheid om oud ploeg-, commissie-, beheer- of bestuursgenoten van weleer te zien en te spreken. Benieuwd waar ze werken? Kom langs op de vrijdagmiddagborel en drink een lekker biertje aan de bar. De eerstkomende vrijdagmiddag borrel vindt plaats op 21 juni 2013.

Klik hier voor meer informatie over deelnemers en informatie over de vrijdagmiddagborrel.
 

Fugro Inhousedag 13 september

Hou jij van afwisseling, avontuur en technische uitdagingen? Ben je benieuwd naar de uitdagende projecten bij een internationale organisatie op het gebied van geotechniek? Fugro is wereldwijd een van de grootste spelers voor onderzoek en advies over het oppervlak en de diepere lagen van de aarde.

Op vrijdag 13 september zal Fugro haar deuren openen speciaal voor leden van Proteus-Eretes. We ontvangen jullie rond 12:00 uur met een lunch. Tijdens een presentatie en rondleiding zullen jullie meer te weten komen over onze organisatie. Aansluitend volgt een leuke offshore geotechnische case study die zowel voor jongerejaars als ouderejaars van verschillende studierichtingen interessant en leerzaam zal zijn. De dag wordt afgesloten met een borrel, waar je op een informele manier verder kennis kunt maken met de medewerkers van Fugro.

Wil jij deelnemen aan deze Inhousedag? Stuur dan een e-mail naar: sc@proteus-eretes.nl