Je maakt gebruik van een sterk verouderde en niet ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Je maakt gebruik van een verouderde en niet volledig ondersteunde browser. Update naar Internet Explorer 8 of download Firefox of Google Chrome!
Wind: 4 bft. (Z)
Buitentemp: 6 °C
Gevoelstemp: 2°C

Zon op: 8:09 am
Zon onder: 5:43 pm
Laatste update: 9:53
WinterWedstrijden
20 en 21 februari
D.S.R. PROTEUS-ERETES
Rotterdamseweg 362a
2628AT Delft

Tel.nr: 015-2623720
Mail: info@proteus-eretes.nl

Evenementen

Proteus-Eretes organiseert jaarlijks een aantal evenementen.

Ontvangst Week

In augustus is in Delft de Ontvangst Week (Owee) waarin alle eerstejaars studenten kennis maken met Delft. Proteus organiseert dat diverse activiteiten om nieuwe studenten kennis te laten maken met de vereniging.

WinterWedstrijden

De winterwedstrijden zijn traditioneel de opening van het Nederlandse roeiseizoen. Aangezien de WinterWedstrijden als een selectiemiddel waren bedoeld, zijn met name veel kleine nummers uitgeschreven. De hoofdnummers zijn nog steeds SA1x, DSA1x en LSA2-. Daarnaast komen natuurlijk ook de eerstejaars achten in Delft aan de start om te laten zien wat zij kunnen.

Lente introductie

De lente introductie is een mooie kans om lid te worden, als je de vorige kans in augustus hebt gemist. 

Proteus-Eretes in 't Lang

Halverwege het wedstrijdseizoen wordt traditioneel de PEIL verroeit. Een tweedaagse wedstrijd, waarbij op zaterdag de ploegen strijden om de Peil Snel bokaal. Dit is een wedstrijd over 450 meter. Na het spetterende feest op zaterdagavond is op zondag de 4,5 km wedstrijd.